Off Road Forums On Planet4x4 banner
1 - 10 of 10 Posts

·
Registered
Joined
·
397 Posts
Discussion Starter · #1 ·
84 K5 Blazer i tried starting it today and wouldent start i have a clear fuel filter and no fuel was getting to it....

i pulled out the fuel pump how do i tell if it is BAD or not??? any help would be apriciated....
 

·
Registered
Joined
·
1,887 Posts
:thumb: New pumps are like $20 for those... I'd just put a new one if you think it's bad.
 

·
Registered
Joined
·
397 Posts
Discussion Starter · #3 ·
thanks for the help Nate!!!
 

·
Registered
Joined
·
1,887 Posts
:thumb:

What you can do is put the pump back on put don't connect the line to the carb. Crank the engine over... it will pump out fuel if it's working. If not, either the pump is shot, or the line is plugged somewhere between the tank and the pump.
 

·
Registered
Joined
·
397 Posts
Discussion Starter · #5 ·
i put a new pump on bought it from NAPA instead of Checkers not going there for shit any more....

it works and is up and running.....
 

·
Registered
Joined
·
3,268 Posts
str8six4me said:
i put a new pump on bought it from NAPA instead of Checkers not going there for shit any more....

it works and is up and running.....
see, I'm right once in a while...:flipoff:
 

·
Registered
Joined
·
1,887 Posts
Yeah I don't buy stuff from Schmucks unless I absolutely have to.
 

·
Registered
Joined
·
397 Posts
Discussion Starter · #8 ·
AJ your Always right your a MAN....

that fuel pump was easyer then i thought and bonus it worked!!!
 

·
Registered
Joined
·
1,887 Posts
See told you so :thumb:
 
1 - 10 of 10 Posts
Top